Eymir İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlk okulun amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik, ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.

Misyon: Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran,bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan bireyler yetiştirmek; bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Lojman: 1 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://eymirilko.meb.k12.tr

Adres - Eymir Köyü 1. Sokak No12 Altıntaş/Kütahya

Öğretim Şekli :Normal (gündüzlü)

Yerleşim Yeri - Kütahya İli Altıntaş İlçesi´nin Eymir Köyü

Adres - Eymir Köyü 1. Sokak No12 Altıntaş/Kütahya

Ulaşım Kişisel araçlar ile köye ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ilçe merkezine 15 km, il merkezine 46 km uzaklıktadır.